LEVERING

Alle smykker leveres i egen eske. Pakker i Norge sendes med Posten/Bring. Informasjon sendes ut når pakken er sendt. Levering i Norge 2-5 arbeidsdager. Det er kjøperens ansvar at navn og adresse er korrekt oppgitt. Pakker som ikke kommer frem eller ikke blir hentet blir returnert til meg. Dersom disse skal sendes på nytt blir kjøperen belastet for frakten. Forsendelser til andre land har levering 2-10 arbeidsdager. Sporing og pris kommer an på det aktuelle landet -vennligst ta kontakt for forsendelser til utlandet.

RETUR

14 dagers åpent kjøp fra bestilling. Kjøper må betale retur, pakker som sendes som oppkrav blir ikke hentet. Du har også ansvar for at returvaren kommer frem i uskadd/komplett tilstand. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten fyller du inn returskjema        og sender varen tilbake. Pengene vil bli tilbakeført til din konto når varen er mottatt.

BETALING

Betaling gjøres med kreditt- eller debetkort via en tredjeparts betalingsløsning. De har ansvar for betalingsinformasjon og overføringer.

PERSONVERN

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen omstendigheter til å spres videre til utenforstående.